Jump to content

Posting multiple pics


Guest Trefcon
 Share

Recommended Posts

Guest Trefcon

Sheffield Nightingales thread, i post my pics, keeping a 'log' of which pic i have posted, preview the post, all in order. Post to the board, all in order. Get a reply, acknowledging their presence, i answer with fast reply, post the fast reply, and all the pics from my previous post appear along with it!! leaving just the 'script' on the original post! Why ? What is it that i am doing so wrong?

Link to comment
Share on other sites

Can you show me an example ?

And when a moderator edits Deans post we get the same mix up,

take a look in the moderators section (HFM),

I added a topic in there about it .. see 'Deans Topics'

Link to comment
Share on other sites

And when a moderator edits Deans post we get the same mix up,

take a look in the moderators section (HFM),

I added a topic in there about it .. see 'Deans Topics'

I looked at those posts just after Dean had made them. The first was a list of the photos - each one a typed description - underneath in brackets each attachment appeared in text but no picture. The next post was all the photos but no descriptive text. The first post has disappeared. :o

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...