Jump to content
Sign in to follow this  
johnm

Something Wrong?

Recommended Posts

I have found that for the past week or so Sheffield History is automatically logging me off when I leave (which it didn't do before).. Also If I set it to look at posts since my last visit I don't get anything.

Whats happened?

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi John.

Have you changed or made any alterations to your browser, also what browser are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Steve, I am using Firefox but have been using that for months. Can't recall any other changes. All the other website I access eg Sheffield Forum etc haven't changed.

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

While viewing a page on here;

Right-click and choose ...

> View Page Info

> Security

> View Cookies

Tick all the boxe's & remove all the site's cookies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Steve, Can't work out how to tick the cookies that are shown on the cookies page - clicking on them doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry John, no tick box,

I should have said select (left click), left click & hold down 'Ctrl' on key board to select multiple.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×